Search

Search Type:

Today's News and Humor
Slow Food Vs. Fast Food - A Fun Way To Grow Up!
Trump's Secretary Of Defense - Marine Corp General "Mad Dog" Mattis - 7 Best Quotes
Cops: Salvation Army Volunteer Exposed Himself
The People Who Think They Run The Country And Just Which Newspapers They READ!
10 Russian KGB Secret Operations - These Guys Were NASTY!



Special Images and Pictures
SOP - B - OLDE MOVIES - MOVIE STARS - SILENT FILMS - STARLETS - MUSICIANS
SOP - D - CIRCUS ACTS - VAUDEVILLE - FREAKS - ENTERTAINMENT
SOP - B - WORLD WAR TWO - WWII - TROOPS - BATTLES - EQUIPMENT - ALLIES - UNITED STATES - ENGLAND - RUSSIA
SOP - A - OLDE VEHICLES - CARS & TRUCKS 1900 - 1940
SOP - F - OLDE GHOST PICTURES - UFO'S - STRANGE EERIE ITEMS - MYSTERIES


Strange Survey
WHAT IS YOUR FAVORITE NATIONAL PARK OR AREA IN THE CONTINENTAL UNITED STATES TO VISIT?
 NEW ENGLAND
 NEW YORK CITY
 NORTHERN CALIFORNIA - SFO - NAPA
 SOUTHERN CALIFORNIA
 TEXAS AND THE SOUTH
 THE BEACHES OF FLORIDA
 THE GRAND CANYON!
 THE LAKES OF THE MIDWEST
 THE NORTHWEST
 YELLOWSTONE PARK
 
View Previous Surveys





Strange "Lateral Thinking" Puzzle

This puzzle is called Lateral Thinking.


Scroll down slowly and be honest to yourself.


Think like a wizard . . .



man
1. ------------
board








Ans. = man overboard



Okay, let's see if you've got the hang of it.




stand
2. ------------
i







Ans. = I understand



OK . . .

Got the drift ?

Let's try a few now and see

how you fare ?




3. /r/e/a/d/i/n/g/










Ans. = reading between the lines






4 r
road
a
d









Ans. = cross road


Not having a good day now, are you ?


Redeem yourself.







5 cycle
cycle
cycle










Ans. = tricycle


Not easy to figure out ha!









0
6. ------------
M.D.
Ph.D.











Ans. = two degrees below zero






C'mon give it a little thought ! !





< B>

knee
7. ------------
light











Ans. = neon light

( knee - on - light )

0A



U can prove u r smart by getting this one.



ground
8. ---------------
feet feet feet feet feet feet










Ans. = six feet underground






Oh no, not again ! !









9 he's X himself










Ans. = he's by himself






Now u messing up big time.







10. ecnalg










Ans. = backward glance


Not even close ! !







11. death ..... life











Ans. = life after death


Okay your penultimate chance ...................



12.. THINK











Ans. = think big ! !







And the last one is real fun do - - -



13. ababaaabbbbaaaabbbbababaabbaaabbbb...










Ans. = long time no 'C'

( see )
 






The Strange Family




© 2017 StrangeCosmos.com
Read our Privacy Policy

StrangeCosmos.com StrangeVehicles.com StrangeZoo.com StrangePolitics.com StrangePersons.com
StrangeSports.com StrangeCelebrities.com StrangeMilitary.com StrangeDangers.com StrangePolice.com
StrangeBusiness.com StrangeFunKidz.com StrangeTravel.com StrangeAmericans.com StrangeFarmer.com
StrangeCollege.com StrangeOldePictures.com StrangeRacer.com StrangeBlondes.com StrangeGolf.com
StrangeVacations.com StrangeFunVideos.com StrangeMedical.com    

Disclaimer: We do our best to avoid copyrighted material. If anything on this site has been copyrighted by you, please contact us so we can remove it or give you credit!